Follow Me:

Oct 11, 2012

Kisah Hadiah Yang Menyeramkan

Assalamualaikum . 

Gua akhir mulakan penulisan baru . Sejak sekian lama , sejak sekian berkurun dan akhirnya penulisan baru ini tercatat . Di sinilah segalanya tercatat . Penulisan baru yang akan tercatat mungkin lebih epilog . Keh keh keh . 

Cut ... cut ... cut ...

Hei semua . Rasanya gua dah cukup melalut dan dah agak jauh jugak tersasul . Macam biasa , bila gua menaip , gua ada topik , dan bila gua ada topik , gua idea . Bila ada , adalah jalan ceritanya . Tapi untuk malam nie , hanya untuk seketika sahaja gua menaip . Malam nie penulisan hanya pasal diri dan cinta . 

Alhamdulillah . Hubungan gua dengan mek dah masuk setahun . Masing masing dah kenal hati budi . Dan mek pulak dan jumpa mak dengan abah . Abah dengan mak pon takde masalah . Selagi gua boleh jaga batas depan orang ramai , takde masalah . Yang penting , pandai nak hidup pandai carik makan . Ada kena mengena ker ? Wakaka . Ok ok .

Apa pun post nie gua tujukan untuk mek . Terima kasih untuk hadiah ulangtahun . Tak sangka !! tak sangka !! tak sangka . Terima kasih . Alhmdulillah . Gua je takde hadiah untuk lu mek . Kalau ada gua bagi ahh . Ehehe . Tak kisahkan kalau gua tak bagi . Nak tengok tak hadiah mek bagi ? 

Bagi gua sangat istimewa dan gua rasa pon tak ramai pasangan yang boleh buat macam nie . Gua bukan nak membanggakan pasal couple couple nie . Tak tak , dan ini juga buka soal agama dan hukum . Gua cuma nak cerita pasal ke ikhlasan . Itu je . Tak lebih ok . Get It ? Ok , thank . Dalam hidup berpasangan ini hadiah yang istimewa . Gegurl sebelum nie pon tak bagi gua hadiah nie . Anyway , thank you thank you thank you . I appreciate . 


TARAAAAA !!!!!!TamYam Campur -made by Mek


Nasi Putih +Telur + Sayur  -made by Mek


Ini ahh hadiah ulangtahun yang mek bagi kart gua . Dan gua hargai . Kenapa gua hargai ? Mesti ahh , tiap apa yang orang bagi kena hargaikan . Ehehe . Gua rasa teruja dengan hadiah nie sebab mek yang buat . Mek sendiri buat untuk gua , aer tangan dia sendiri . Itu yang gua seronok . :-) Dan ini adalah kali pertama aku rasa masakan aer tangan mek . Terima kasih mek . :-)

Walaupun perhubungan ini masih muda , diharapnya kita jagalah bersama . Sama sama kita capaikan impian untuk kekal ke akhir hayat bersama secara sah . Amin . InsyAllah .

SELAMAT ULANGTAHUN
SENTIASA INGAT ALLAH
INSYALLAH HIDUP AKAN SELAMAT
:-)


1 Bualan Anda:

Nurul said...

Thanks Dear Sebab Sudi Terima Masakan I .. Macam kejutan Pun Ada Kowt .. Tak Sangka Sangat Hari Nie U Nak Rasa Masakan I .. Thanks So Much .. Love U ..