Follow Me:

Jun 11, 2010

Tagged By Piqa


23 perkara yg MUNGKIN korang tak tahu!!!
(a) Tulis 23 perkara rawak (random) tentang diri anda (tak kisah la benda tu fakta ke angan-angan ke cita-cita ke imaginasi ke tentang 'body' ker awek, pakwe, makwe etc.)
(b) Tag lak benda ni kepada rakan blog anda (sekurang-kurangnya 5 orang)
(c) Kalau tak ikut peraturan, di mana keseronokan "TAG-TAGGED-TAGGING" ni :)
Tagged By Piqa Blogger .
- seorang yang paham perasaan orang lain dan tak penting kan diri sendiri .
- selalu berimaginasi yang 'dia' akan kembali . syukur nya kalau dia kembali der .
- aku tak kabut , banyak cakap dan suka buat orang lain ketawa .
- mood ikut masa . 
- lebih penting kan keluarga dan always family comes first . tak percaya pergi mam .
- anak ke 7 dari 9 orang adek beradik . anak laki bongsu . tak berape manje .
- anak harapan dalam keluarga . selalu semua nya aku .
- tak pandai memikat perempuan . tapi kalau husya ok .
- sensitif ? tak ahh . cuma aku hati tisu . 
- periang ? kan aku dah cakap aku ikut mood .
- suka bersendirian dan bagi aku sepi itu indah .
- world cup ? aku tetap dengan netherland . setia pada yang satu .
- tak suka orang hipokrit dan tak nak jadi diri sendiri .
- tak suka skandal dan yang sewaktu dengan nya .
- aku bukan 2 alam yang selalu orang kate kan . straight ok .
- aku tak suka af , mentor , malaysian idol .... compete yang nyanyi aku tak suka .
- hidup dengan pendirian dan prinsip aku .
- cengeng ? ehehe . tak jugak . sometimes , ikut mood juga .
- kuat makan especially waktu tengah malam . tapi tak besar pon badan aku .
- ramai kawan baru perempuan tapi sorang pon aku tak minat nak kapel .
- poyo ? aku tak suka perkataan nie . jadi itu bukan aku .
- yang paling besh , aku suka berkawan .
- aku hargai ape itu erti teman , persahabatan dan cinta .
- perwatakan gile gile ? sometimes . especially jumpa kawan lame .
- aku sayang kan family , kawan dan si dia . ade ker ?
- eyh , lebih lebih pulak aku buat .
  
tak semua aku dapat bagitahu . tapi atleast , aku seorang yang akan bercerita bila di tanya atau pon di soal . kenali aku lebih dekat di facebook . ahaha . formspring pona ade . ape pon aku suke dengan hidup aku . ehehe . dah lebih lebih nie .
So , aku tag benda nie sama teman teman blogger semua . jom enjoy dan kite kenali diri kita sendiri .
 

1 Bualan Anda:

+ bottom form heart + said...

mekacih atok krn mjwb! :)