Follow Me:

Mar 22, 2010

Selamat Hari Lahir Teman

HAPPY BIRTHDAY

~1960~
Muhammad Zulfeqah B Asri
20 Tahun
( 23/03/2010 )


~ 1stly aku nak wish happy bufday .
~ then semoga bahagia dengan yang tersayang .
~ good luck .

actually , bufday mamat ni 23/03/2010 . aku saja nak wish awal . suka aku larwh . ahaha . mana larwh tahu kowt kowt tak sempat ke . hehe . dah tua kau kan . dalam grpup kite aku je yang paling muda 18 kan . erm , thank sanggup berkawan dengan aku dan aku hargai persahabatan kite . susah senang kadang kadang je kite bersama . ahaha . gurau ok . ape pon kau tetap kawan aku . aku tak dapat plan ape ape lagi untuk bufday kau . sorry . aku busy sangat sangat . kelab punye event pon tertangguh kan . insyAllah aku nak celebrate dengan gurlfrend kau . tahu larwh aku plan dengan dy . tapi maybe takde macam agy . kart sini aku nak mintak kau satu je . aku nak kau ingat sangat sangat persahabatan nie . aku kenal kau dari ex kau kan . so , aku tak nak lagi kau lalui ape yang dah pernah kau lalui . past is past . aku harap kau gembira di samping keluarga , teman , dan si cina . awek last sekali ok . ini prinsip hidup aku . ahaha . pasal kisah aku kau tak perlu kisah sangat ok . pandai aku bawa diri . anyway , happy bufday .

3 Bualan Anda:

+ bottom form heart + said...
This comment has been removed by the author.
+ bottom form heart + said...

awlnye atok wish!
awl 1 ari.
heheheh~ ;D


org pown nk cbuk gak lar atok! :D

hepi bufday 2 u!
hepi bufday 2 feaq!
happy bufday 2 u!

jap2~ mlyu version plak!

ALLAH slmtkn kamu.
ALLAH slmtkn kamu.
ALLAH slmtkn Muhammad Zulfeqah.
ALLAH slmtkn kamu.

slmt ari lahir kpd feaq yg ke-20thon.
semoga pnjng umo & dmurahkn rezeki oleh ALLAH SWT.
i hope u 're lucky, u 're happy.
every minute, every hour n everyday!
n hope u'll achieve ur dream.
amiinnnn~ :)

*BFF yawww! ♥

FeaQ [LILO's] said...

Thanxx...
Wahh rase nak nengis je ni...
Heheheheh