Follow Me:

May 20, 2011

I Need A Job

1.25 AM , Friday
May 20 2011

Hye blogger . What's up ? I'm bored . I don't what to do. So , i plan to get a job . I mean temporary job before i further my study . Ya , i can't live like this everyday . Got nothing to do . Wake up in the morning , then help my father until noon . And then what ? I'm bored dear , i'm bored . Can i choose my own way ? Owh , please .

I complete my resume and register at job street . I hope i can get a job as soon as possible . I'm getting worried with my life now . Ok ok . Gua tukar bahasa melayu . Apa pon dah banyak sangat email dari job street . Tapi gua memilih sangat . Mana taknya , semua technician . Mati katak ahh gua nak jadi technician . Bukan gua tak nak . Nak jer , cuma gua ada bad experience jadi technician nie . Macam macam . Gua nak kerja yang stay kart office . Boleh ? Ahaha . Demand lebih lu .

Apa pon gua dah try luck gua . Kalau dapat gua kerja . Kalau tak gua bunuh diri . Ok , canteq kan statement gua . Let the world know . I NEED A JOB . Full stop .

Gua nak cerita sikit pasal kawan gua . Bro , takziah sebab kena apendik . Maybe tomorrow i'll visit you . Gua pon tak tahu macam mana lu kena apendik . Yang gua tahu lu demam je . Siap opeation lagi . Sumpah gua takut jarum . Gua free gua lawat ok . So , our plan is cancel . It's ok . I understand . Don't worry about it .

Gua rasa sekarang gua ada hobi baru . Tapi hobi baru gua nie kurang elok . Memang tak elok ahh senang cakap . Nak tahu hobi gua ? Gua suka mencuri . Kena potong tangan kalau kart tanah Arab . Gua  suka curi gambar member member gua . Tak kira ahh facebook + myspace + flickr +++++ . Gua curi then gua edit . Gua memang suka edit . Hobi gua since form 3 . Maybe it is a gift . I do what i like . Ehehe . Ok , maybe that it what i want to share today . Bubye .


2 Bualan Anda:

Siti Farah said...

Nanti kau curi gambar aku.. Design header utk aku eyh..
Kerja gak tu!!
Ahaksss...

Habibul Ambia said...

Ahaha .
Buleh Buleh .
Ada Gambar Aku Curik .